vrijdag 16 april 2010

Nieuwe foto'sEindelijk was het deze week dan zover. Een lekker zonnetje, droog en .... wat wind. Terwijl ik wegkruip in een duinpan lukt het toch om foto's te maken van mijn laatste zelfgemaakte kaarten en boekjes. En... gelukkig woei er niets weg !

Een van mijn kaarten van afgelopen winter was deze, met 't kerstpapier van Basic Grey - Eskimo Kisses. Door gebruik te maken van een ander soort stempel en context zie je dat je met dit papier ook een leuke Valentijnskaart kunt maken.


Tot slot wil ik ook nog graag aandacht besteden aan het volgende miniboekje:


Dit boekje is gemaakt naar voorbeeld van een artikel uit Art Specially no. 7 van Agitte Huberts. De buitenkant is gemaakt van een bierblikje en de binnenkant bestaat uit één vel cardstock.

Door de pagina's op een bepaalde manier te verbinden ontstaan er drie envelopje waar je zelf labeltjes in kunt plaatsen. Mijn thema was de zee en dat zie je terug in het label met de schelp. De overige pagina's heb ik beplakt met dessinpapier en gestempeld. Helaas is dat wat minder zichtbaar op de foto vanwege het kleine formaat.

6 opmerkingen:

Miriam zei

Hoi Franka,
pfff eindelijk je kaartje (met dus je site) gevonden en zoals beloofd volger geworden.
Ben wel even heel benieuwd hoe het is afgelopen met het DT van Magnolia? Wanneer staat je werk er in?
groetjes Miriam

sasa zei

Hoi Franke - met Sarah uit Engeland. Ik heb je vorige week een mail gestuurd maar ik vrees dat ik niet de juiste adres heb...Zou je mij kunnen mailen sarah_engels_greer@hotmail.com en dan kunnen we weer mailen en kletsen - en kan ik je vertellen hoe mooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiii je kunstwerk is!


Groetjes,


Sarah Engels

Franka Benjaminsen zei

Hoi Mirjam,

Sorry voor het lange wachten, ik ben net terug van vakantie. Leuk dat je mijn Blog volgt. Ik hoop dat je erdoor wordt geïnspireerd. Helaas is DT Magnolia niets geworden, maar we gaan vrolijk verder met het bedenken van nieuwe dingen.
Groetjes, Franka

Agitte Huberts zei

Wat leuk zeg, ik zat zomaar wat te googlen en kwam dit boekje tegen, ziet er super uit joh. Trouwens je hebt prachtig werk op je blog staan.

Agitte Huberts zei

Ik wil graag volger bij je worden maar dat lukt helaas nu niet dus ik kom later weer terug.

Paulien zei

Prachtige kaarten Franka!
Mij lukte het gelukkig om volger te worden.

Ik ga van je werk genieten, maar dat deed ik een paar jaartjes terug bij Special Memories al :0)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...