woensdag 30 januari 2013

WOYWW 191 - Coloring with Copics

Eindelijk kon ik afgelopen weekend mijn verjaardagscadeau (oktober) ophalen in Rotterdam, dus wat was ik blij dat ik deze week kon beginnen met het aanleren van deze, voor mij, nieuwe techniek. Maar voordat ik wat resultaten laat zien eerst een foto van mijn bureaublad van vandaag.


Links liggen de Copics die ik gebruik voor de huidskleur, voor de kenners de kleuren E0000 - 000 - 00 - 11 - 13. Voor de wangen gebruik ik de kleuren R20 en R00, maar die zijn niet op de foto te zien. Rechts boven zie je een heel handig tooltje dat ik gebruik om te kijken waar de schaduwen zich bevinden op mijn stempelafdruk. Dit handigheidje vond ik op de site van Copic Benelux onder het kopje 'Tutorial Basis'.
Op deze foto zie je waar ik de schaduwpartijen van het gezichtje en benen wil gaan inkleuren. Het lijkt misschien allemaal erg omslachtig, maar zeker in de beginfase kan ik niet overal tegelijk op letten en is een zwart/wit afdrukje met schaduwpartijen verdraaid handig :-D
Als laatste wil ik mijn eerste Copic resultaat laten zien. Nog lang niet perfect naar mijn idee, maar het kan slechter. En wanneer je deze stakker zo 'ziekjes' ziet zitten kijken wil je gelijk de kaart erbij gaan maken, maar daarvoor nog even geduld.


Mocht je, na het zien van deze blogpost, nog meer bureaubladen willen bekijken? Volg dan de WOYWW-link aan de rechterkant op mijn blog voor nog meer inspiratie.

And for my English (or other language) readers... Sorry for the dutch language, but if you want to read this in your own language, please use the 'translate button' on my blog.

Have a happy and crafty Wednesday
xFranka


5 opmerkingen:

Monica zei

I do not use copic as I am no artist. Current fad is junk journaling . Have a fun week, nice art.

Julia Dunnit zei

I'm hopeless with Copics..your colouring is absolutely fab! You're going to enjoy this new phase!

Gaby zei

I can't unfortunately colour with copis :-(
Love your colouring - it's fab!
Gaby #98

Queenie Jeannie zei

Wonderful!!! I love, love, love my Copics! And Magnolia stamps too, lol! I think you will really enjoy them. If you would like to see some videos, go to YouTube and watch them by Suzanne Dean. She's amazing!

Jeannie #12

April Story zei

I am trying to perfect my copic coloring, but am not having a lot of success. April #101

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...