vrijdag 31 mei 2013

PanPastel Giftcards

Hè, hè, eindelijk weer eens tijd om even tussen mijn knutselspulletjes te snuffelen. Goh, ik was bijna vergeten dat ik PanPastels heb gekocht op de ArtSpecially beurs in Zeist. Tijd om daar weer eens mee aan de slag te gaan :D Voor heel wat inspiratie kun je prima terecht bij de PanPastel Benelux site, dit was ook de plek waar ik deze schattige Giftcards vond. Een niet te groot project om mijn PanPastels weer eens te proberen.
Als basis voor deze kaartjes (6,5 * 6,5 cm) heb ik de kleuren Yellow Ochre en Turquoise gebruikt. In ongeveer het midden van het kaartje heb ik de kleuren zo goed mogelijk in elkaar geprobeerd te laten overlopen.

Vervolgens heb ik gestempeld met Versamark inkt om de afbeeldingen op de achtergrond te krijgen. Deze afdrukken heb ik vervolgens gekleurd met Yellow Ochre en Raw Umber. De stempels die ik daarvoor heb gebruikt varieren van Lavinia en Tim Holtz tot een gratis gekregen stempelset.Toen de achtergronden klaar waren heb ik de kaartjes gefixeerd.De voorgrondstempels heb ik afgedrukt met Stazon Timber Brown en ook deze zijn van verschillende merken, zoals Stampinback (het kleine vogeltje en de boom en blaadjes), Tim Holtz (vlinders en grasjes) en de stempelset van Art Specially (de meisjes en kleine vlinders). Bijna alle teksten zijn van Hobby Art.


Tot slot heb ik de blaadjes van het kaartje met de boom nog even ingekleurd met kleurpotloden. Dat gaf net dat beetje extra :D

xFranka

4 opmerkingen:

Shaz in Oz.CalligraphyCards zei

Fab gift cards Franka, I loved how you used them with different inks over them..
I have put a link to your post here from my PanPastel post, too! see below

http://calligraphycards-shazinoz.blogspot.com.au/2013/05/panpastel-review-tips-and-ideas.html

At the end there is an edit, many thanks, Shaz in oz.x

Saskia Kuppens zei


ze zien er weer geweldig uit! zoals gewoonlijk :)
groetjes
Saskia

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Zonde als je je Pannetjes zou laten verstoffen Franka...gelukkig heb je ze op tijd tevoorschijn gehaald. Je kaartjes zien er leuk en fris uit!

Alle goeds daar!
Warme groetjes, Alie :-)

Janny Jager 't Hooft zei

Super leuke en mooie kaartjes met de Pan Pastels Franka
Gelukkig dta je ze tevoorschijn hebt gehaald en wij daardoor van dit moois mogen genieten.

Groetjes Janny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...