maandag 4 november 2013

Meet & Greet met Arne & Carlos

Na een tijdje niet meer te hebben geblogd nu eindelijk weer tijd voor een heel ander blognieuws. Afgelopen woensdag was het dan zover. Samen met mijn vriendin een heerlijk dagje snuffelen op de KreaDoe. En als extraatje die dag zouden Arne & Carlos aanwezig zijn. Voor diegene die deze heren niet kennen.... zij hebben het kerstballen breien geintroduceerd.

Inmiddels ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan het breien van die balletjes, dus het zou leuk zijn om te kijken of Arne & Carlos mijn boek wilden signeren en natuurlijk de bijpassende foto's :-)

En ja hoor, na een korte wachttijd was het mijn beurt om een korte babbel te maken met mijn idolen. Helaas is mijn Noors niet zo geweldig, dus werd het in het Engels. Voor de foto moest ik maar gezellig tussen hun in komen zitten.

Tot slot werd mijn eigen kerstballenboek gesigneerd door de heren mèt een leuk stukje tekst erbij ..... in het Noors. Gelukkig kon mijn lieve schat dit thuis voor mij vertalen :-) Het mag duidelijk zijn dat het dagje KreaDoe niet meer stuk kon voor mij. En nu op naar de volgende Kerst met weer veel nieuwe gebreide kerstballen.

God Jul
xFranka

1 opmerking:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...